Välkommen till julmarknaden

Söndag 26 november kl 14-17 är det återigen dags för Strandbadens Julmarknad. Marknaden har utvecklats till en årlig tradition, som inte bara lockar alla Strandbadenbor utan även besökare från hela Kullabygden.

I år kommer ett tjugotal utställare med allt från hantverk, smycken och juldekorationer till spettekaka och ost. Passa på att smaka nygräddade våfflor och dricka kaffe med dopp. Strandbadens egen sångfågel, Eva Almér, bjuder på sång och julstämning.

Julmarknaden, som arrangeras av Strandbadens Byaförening, hålls inomhus i kapellet på Örestrand. Fri entré.

Varmt välkomna!

Info: Elisabeth Rosenqvistnowtc@outlook.com, tel 073-908 41 08

Julmarknad_2017_HEMSIDA

Det här inlägget postades i Nyheter och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *